X Factor Romania – Episodul 23: Diana Hetea – Russian roulette (Duel)

Toate videoclipurile pentru

18 Dec 2011 Dan 8 comentarii

Diana Hetea interpreteaza melodia Russian roulette in duelul de la X Factor Romania - Gala 9 - Episodul 23 din 18.12.2011.

 

Concurenta eliminată: Diana Hetea

, , , , , ,
Share

8 comentarii pentru X Factor Romania – Episodul 23: Diana Hetea – Russian roulette (Duel)

 • trai

  Nu a mai contat pt Paula ca Diana a pus suflet la interpretarea acestui cintec…….trebuia sa isi salveze trupa !…Dar ma surprinde Moraru ca a LUCRAT…. CA LA O ADEVARATA RASHA RULETA.[PULL THE TRIGER...cu bataie lunga... ptr Paula] …… si nicodata nu a avut o votare cu sufletul ci numai cu spiritul de razbunare… PT DIANA….SI STIE DESTUL DE BINE [ACUM INAINTE DE CRACIUN ] CUM CA X FACTOR,…. ESTE UN RIS….
  - Nu e Diana de vina ca ar fi cintat mai sclab decit trupa…. ci mintea lui Moraru…pe de o parte si pe de cealalta parte banuiesc timisorenii ce S-AU CUPLAT IN ACEST weekend….. LA.. nr. mare….. care au votat- artistii…mascaricii alde jean constantin..DESI ACESTIA…..APRECIAZA MUZICA DE CALITATE…\ As spune -. parca nu ar fi fost destule voturi din familiile ….. lor numeroase, cu bani….\ c ….- ciorele sint la moda in muzica !/?….
  Brava Dienuta ai sfirsit vesela si ai cintat enorm de fain… si precum intr-o competitie sportiva ai stiut extraordinar cum sa pierzi ca te-au furat 2 DIN JURIU……..

 • felicia

  PROBABIL DACA AR FI ……..UN CONCERT IN AMERICA, SAU FRAMTA, SAU ITALIA CEI MAI BUNI CINTARETI AR FI DE INVITAT / /DOI MASCARICI CARE AU RAMAS, SI NU AU VOCE DE /.. LINGA CELINE DION I GUESS POATE STA UN TIGAN CARE SA CINTA PLINGE SALCIA LA MAL.
  POATE LU PAULA IA FOS FRICA DE CONCURENTA PE SALILE INTERNATIONALE CU DIANA PE SCENA.
  SI MORARU NU LE ARE CU MUZICA….stie sa cearna taritza….
  TARA NOSTRA POATE SA FIE FOARTE MINDRA DE FETELE CE AU FOST LA X FACTOR…ALERIGILE SI TALENTUL CE A RAMAS…!!!!…….????????
  CE TALENT CE VOCI. …?????
  DIANA ESTE SINGURA CARE PUTEA SA NE REPREZINTE TARA FARA SE NE FACEM DE RUSINE, CU O VOCE CARE E LA ACELASI NIVEL CA SI CELINE DION SAU ALTE MARI CINTARETE.
  CA DE OBICEI BANI, RELATIILE , DACA STI PE CINEVA REZBESTI – NU REAL TALENT OR CEEA CE STI.
  MIE EFECTIV RUSINE.
  SIMON ARE YOU WACHING !????? ARE YOU OVERSING AND THOSE JUGES ARE CONSULTING WITH YOU ????
  BECAUSE THEY ARE NOT DOING A good job, \ IN AMERICA MOSLY ON TALENT, SI VOTARI, DAR NU UITATI IN BUCURESTI E SI PLIN DE TIGANI.
  SIMON SA NU UITI SA INVITI PE PAULA CU TIGANU CARE SA CINTe = e un ris…PLINGE SALCIA LA MAL / IN AMERICA ????????

 • caramba

  totusi nici Diana nu a fost o sfanta. chiar are o voce foarte buna dar ..cand vine vorba de certuri are mult mai multe de oferit. pe baiatul de la duo voice l-a insultat in toate felurile posibile …doar ptr o apa oprita. oricum nu a dat chiar tot ce putea in acest concurs. daca ar fi dat ,ar fi ajuns departe. si nu iii mai insultati pe Paula si pe Mihai deoarece ei au ales si trebuie sa le respectam decizia.chiar daca nu a fost corect sau nu s-a ajuns pana aici .fiecare are punctul lui de vedere ,dar nici chiar asa.

 • trai

  Daca baiatul de la duo nu se baga [ ca musca in buzunarul calului ...?!.] nu primea nici un repros. Si ca baiat sa injuri…. o domnisoara…./ ca sfinta lui Aleluia cu creasta…nu a tras apa SA FIE CURATA – la toaleta…PUNEte tu in situatie…., apoi cei din zodia / Dianei nu acepta se\nior -Hai caramba… atitea mizerii… ca sa stii cum merg treburile mai apare si un gagicar ….si numai sa fi vazut cu atentie, mizerabilele… atacuri PE vidioclipuri…. Vaduva – cum ii pendula [ amenintator \ if i was a girl i'd sue the sun of the gun.\..]]degetele prin fata Dianei ””si colac peste pupaza sa pui mina pe barbia unei fete sa o intorci ca sa se uite in ochii tai … Trei contra unu GRESHIT BROTHER… daca SI daca baiatul de la trupa e chiar asa nevinovat, ca la Reshitza., ..! DE CE SA ALIAT CU ALIN….?
  nU e insulta la adresa paulei ci doar ca si-a salvat trupa…. si moraru in 23 de episoade daca a spus de 2-3 ori de bine de Diana -e mult ””\\\\\…. si numai atunci … cind Adi si Paula au recunoscut vocea extraordinara si interpretarea… Deci mihai sa vina cu shmecherii de Baia Mare = ….o salvez pe…..trupa… asadar nu stiu daca nu o inghite pe Diana destul…sau a pus mintea sa aleaga desi sufletul a spus ca a cintat stelar aceasta melodie….

 • caramba

  asta e adevarat ..avea o voce superba

 • caramba

  dar oricum si ea a avut cva vina in acel scandal dar mai putina

 • daniela

  A cantat frumos dar la primul duel pe care l-a avut trebuia sa incerce sa cante ca oricum o salva. Si daca publicul a vazut ca nu a cantat nu a mai votat-o indeajuns de mult incat sa nu intre la duel. Imi pare rau ca a plecat pentru ca in celelalte gale a cantat chiar frumos.

 • Elena

  Imi pare foarte rau ca a plecat. Dar a cantat frumos la duel:Russian Roulette – piesa mea preferata. Pacat ca nu a ajuns in finala….
  Sper sa mai auzim cate ceva despre ea…..

Adauga un comentariu