Vocea României – Lavinia Simina – Pas în doi

Toate videoclipurile pentru

25 Oct 2011 Mika 232 comentarii

Lavinia Simina interpreteaza melodia Pas in doi la Vocea Romaniei - Episodul 5 din 25.10.2011.

, , , ,
Share

232 comentarii pentru Vocea României – Lavinia Simina – Pas în doi

 • andreiii

  si daca a fost la nu stiu ce orfelinat de-al vostru, asta trebuie sa o faca sclava voastra?

 • ganea

  sunteti penali rau,sa nu mai spun ca total dezinformati, fata asta in care nu mai obositi sa dati chiar provine dintr-o familie super instarita , la un moment dat aveau un carter intreg al lor,ce ofelinat , v-ati imbatat manga, si va mananca pe voi ca nu are nevoie de pocaiti ca sa cante ,chiar si acum ei toti se plimba cu cele mai luxoase masini si stau numa in vile, hai ca deja nu mai aveti subiecte si nu stiti ce sa mai scorniti, uh ,grav , tata sunteti o adunatura de….

 • lavinia

  Pot sa va confirm ca Simina a crescut la olfelinat si erau foarte necajiti.eu au inceput sa aibe o situatie buna de cand a inceput sa cante.nu spun din ura ci vreau sa va confirm adevarul.

 • Delia

  Ma uitam la video si am vrut sa las un mesaj de apreciere,dar mi-a sarit in ochii mesajele voastre,bai fratiilor si suroriilor, sau cum va spuneti,sunteti chiar penibili!Cine va credeti?Va bate Dumnezeu,asa de buni va credeti, incit sa judecati pe cineva?Nu am treaba cu religiile,dar ca persoane,sunteti demni de dispret!Scuze celor care au intrat cu bune intentii,mesajul e pentu cei rau intentionati si frustrati!Am iesit….si nici nu mai calc pe aici ,ma gandesc ca o sa fiu provocata….am sa ma abtin!Adio!

 • FLORIN-penticostalul

  cata rautate aveti in sufletele voastre mai ,,pacalitilor,, !! e adevarat ca nu e bine ce a facut dar sa o faceti in toate felurile denota faptul caracterul vostru INFECT…are sa ajungeti in IAD cu tot cu ideile voastre ,,geniale,,….LA DUMNEZEU ESTE IERTARE si sunt convins ca se va recunoaste si va fevenii din nou in adunare….cat despre cel ce a facuto perversa cred ca tu esti un RATAT PE VIA DOLOROSA…….LOCUL TAU ESTE IN SANUL DIAVOLUIUI……ea a cantat la TV.. dar tu poate ca esti un hot si noaptea te uiti pe furis la filme porno si te mai si masturbezi..ceea ce in ochii Lui Dumnezeu e o scarbà…SCARBOSULE inainte sa mai faci pe cineva pervers te-as sfatui asa te uiti in inima ta aia NEAGRÀ…..

 • me

  Nu sunt dintr-o familie instarita, Simina i-a facut pe toti sa fie instariti…a crescut la orfelinat ffff putin, oricum s-a descurcat in viata.

 • WWWETWW

  fara supararem am o intrebare pentru voi,SUNTETI RETARDATI? DE UNDE DRAK VA VIN ASEMENEA IDEI?
  TRAITI PE LUNA? SAU IN SECOLUL XVII,
  SIMINA BRAVO CA AI IESIT DIN TURMA ASTA DE OI TURBATE

 1. Pagini:
 2. 1
 3. ...
 4. 7
 5. 8
 6. 9
 7. 10

Adauga un comentariu