Seriale recomandate

Firefly

Firefly

Premiera: Gen: , ,

Firefly face parte din categoria selectă a serialelor prematur anulate și îndelung regretate. Vestea despre sfârșitul lui a venit după ce 11 din cele 14 episoade filmate au fost difuzate, în urma unor ratinguri dezamăgitoare. Acestea fiind spuse, Firefly este unul dintre cele mai apreciate seriale SF din toate timpurile. Viziunea lui Joss Whedon a… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Firefly Vezi imagini ale serialului Firefly
Freaks and Geeks

Freaks and Geeks

Premiera: Gen: ,

Freaks and Geeks este un serial destul de vechi, probabil mulţi dintre voi aţi auzit de el, sau chiar aţi prins câte un episod pe la TV. Mai mult, deşi produs în 1999, acţiunea din serial se petrece în anul 1980, de aceea la prima vedere ar putea părea un serial învechit, dar nu este… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Freaks and Geeks Vezi imagini ale serialului Freaks and Geeks
Flashpoint

Flashpoint

Premiera: Gen: , , ,

Mda, nu ne spune nimic acest titlu. În schimb am să vă spun eu. Urmărind Flashpoint am tras concluzia că pe lângă masa de seriale ce vine de la televiziunile americane există și alte seriale bune din alte țări. Flashpoint este un serial canadian ajuns la sezonul 4, fiind deja confirmat încă un sezon pentru… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Flashpoint Vezi imagini ale serialului Flashpoint
Carnivale

Carnivale

Premiera: Gen: , , , ,

De foarte mult timp mi-am propus să vă recomand acest serial, dar de fiecare dată l-am evitat pentru că nu eram sigură că voi reuşi să îl descriu la adevărata lui valoare. Spun asta pentru că serialul Carnivale este un serial foarte ciudat, produs de HBO. Serialul are două sezoane compuse din 24 de episoade…. detalii »

Vezi trailer-ul serialului Carnivale Vezi imagini ale serialului Carnivale
Boston Legal

Boston Legal

Premiera: Gen: ,

Recomandarea de săptămâna aceasta nu mai are ca țintă un serial englezesc, ea ne aduce în atenție un show produs în patria mamă a serialelor, America. Boston Legal face parte din categoria serialelor procedurale dar este o comedie pur sânge din punctul meu de vedere. Acțiunea serialului are loc în orașul Boston și se învârte… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Boston Legal Vezi imagini ale serialului Boston Legal
Hustle

Hustle

Premiera: Gen: ,

Am ales acest serial pentru prima mea recomandare pe TVpedia pentru că are cam tot ce îi trebuie pentru a deveni un serial “de vineri” și mai ales de weekend. Nu vreau să vă povestesc foarte mult despre ceea ce se întâmplă în el pentru simplul fapt că în acest fel surpriza și satisfacția găsirii… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Hustle Vezi imagini ale serialului Hustle
30 Rock

30 Rock

Premiera: Gen:

O să continui ca şi anul trecut să recomand seriale pe care le-am văzut recent şi care mi-au plăcut. Deşi veteran în grila NBC, eu am ajuns cu el la zi în urmă cu câteva zile. Iniţial nu mi-a fost deloc uşor, pentru că după primele episoade nu mă atrăgea deloc. În timp, nu ştiu… detalii »

Vezi trailer-ul serialului 30 Rock Vezi imagini ale serialului 30 Rock
American Horror Story

American Horror Story

Premiera: Gen: ,

Acesta este primul serial care a debutat în sezonul 2011-2012 pe care îl recomand pe blog, şi mai mult, această recomandare vine în aceeaşi zi în care cei de la FX au difuzat finalul de sezon. Totuşi, despre finalul de sezon vom vorbi cu altă ocazie, pentru că acest articol se adresează celor care nu… detalii »

Vezi trailer-ul serialului American Horror Story Vezi imagini ale serialului American Horror Story
The Simpsons

The Simpsons

Premiera: Gen: ,

Până acum eu nu v-am recomandat niciun serial de animaţie. Motivul ar fi destul de simplu, nu prea îmi plac serialele de animaţie, cu o singură excepţie: The Simpsons, care este genial. Cred că The Simpsons este singurul serial care nici după mai bine de 20 de sezoane nu-şi plictiseşte publicul. Nu există subiect pe… detalii »

Vezi trailer-ul serialului The Simpsons Vezi imagini ale serialului The Simpsons
Secret Diary Of A Call Girl

Secret Diary Of A Call Girl

Premiera: Gen:

Mărturisesc că singurul motiv pentru care am început să urmăresc acest serial este Billie Piper, pe care am plăcut-o foarte mult în rolul lui Rose din Doctor Who. La vremea respectivă nu aveam aşteptări foarte mari de la Secret Diary of a Call Girl, iar iniţial chiar l-am etichetat ca fiind un serial aproape porno…. detalii »

Vezi trailer-ul serialului Secret Diary Of A Call Girl Vezi imagini ale serialului Secret Diary Of A Call Girl
Toate pânzele sus!

Toate pânzele sus!

Premiera: Gen:

Dată fiind ziua de astăzi, cred că nu exista o recomandare mai potrivită. Toate Pânzele Sus este singurul serial românesc pe care l-am văzut de zeci de ori aş putea spune, şi de fiecare dată îl revăd cu plăcere. Nu cred că sunt mulţi cei care nu au auzit de acest serial, sau care nu… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Toate pânzele sus! Vezi imagini ale serialului Toate pânzele sus!
Arrested Development

Arrested Development

Premiera: Gen:

Având în vedere vestea de săptămâna trecută a revenirii serialului, cred că Arrested Development este cea mai potrivită recomandare pentru săptămâna aceasta. Şi eu am văzut serialul recent, în mare parte datorită review-urilor pozitive din partea criticilor. În final nu îmi pare deloc rău, mai ales că îl pot clasa în Top 10 seriale de… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Arrested Development Vezi imagini ale serialului Arrested Development
Stargate SG-1

Stargate SG-1

Premiera: Gen: , ,

Stargate SG-1 a fost serialul care mi-a deschis apetitul pentru seriale. Da, vazusem Married with Children, M*A*S*H, Seinfeld, Friends, dar Stargate a fost primul care m-a captivat cu adevarat. Mare avid de sci-fi si cu cerinte deloc apropiate de cele de acum, tanarul eu s-a scufundat total in universul Stargate. Povestea era presarata cu tot… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Stargate SG-1 Vezi imagini ale serialului Stargate SG-1
Survivor

Survivor

Premiera: Gen: , ,

V-am tot recomandat de-a lungul timpului seriale de dramă, comedii, SF-uri, animaţii şi chiar şi documentare, dar niciodată un reality-show. De aceea m-am gândit să fac o recomandare şi în acest sens. Cred că Survivor se numără printre puţinele reality-show-uri care sunt agreate şi de cei care resping cu tărie acest gen de program. Probabil… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Survivor Vezi imagini ale serialului Survivor
Lucky Louie

Lucky Louie

Premiera: Gen:

Presupun că majoritatea dintre voi îl cunosc pe Louis C.K., la fel cum presupun că aţi auzit de serialul lui de la FX – Louie. De fapt Louie a fost chiar unul dintre primele seriale recomandate pe TVpedia de către kuniva. Foarte bun Louie, dar şi mai bun Lucky Louie, sau cel puţin aceasta este… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Lucky Louie Vezi imagini ale serialului Lucky Louie
  1. Pagini:
  2. 1
  3. 2
  4. 3