Seriale noi in anul 2012

666 Park Avenue

666 Park Avenue

Premiera: Gen: ,

Alloy Entertainment o sa faca echipa cu Warner Bros si David Wilcox (unul din scenaristii Fringe) pentru serialul 666 Park Ave, o drama bazata pe romanele Gabriellei Pierce. Serialul ne va arata viata unui cuplu ce manageriaza un complex de apartmente din New York unde o serie de evenimente neobisnuite incep sa-i copleseasca. Daca ti-ai… detalii »

Vezi trailer-ul serialului 666 Park Avenue Vezi imagini ale serialului 666 Park Avenue
Alcatraz

Alcatraz

Premiera: Gen: , , , , ,

Alcatraz este un thriller care în prim plan cea mai celebră închisoare din America – Alcatraz – odată casă a celor mai celebrii criminali, violatori, răpitori şi hoţi. Când detectivei Rebecca Madsen de la departamentul de poliţie din San Francisco îi este repartizat un caz de omucidere, aceasta descoperă amprentele lui Jack Sylvane, un fost… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Alcatraz Vezi imagini ale serialului Alcatraz
Anger Management

Anger Management

Premiera: Gen:

Anger Management este un serial de comedie inspirat din filmul cu acelasi nume in care Adam Sandler face terapie cu Jack Nicholson pentru a-l invata sa-si controleze accesele de furie. Charlie Sheen joaca rolul unui fost jucator de baseball, divortat si cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea ironiei, un terapist cam neortodox…. detalii »

Vezi trailer-ul serialului Anger Management Vezi imagini ale serialului Anger Management
Animal Practice

Animal Practice

Premiera: Gen:

An animal loving veterinarian despises pet owners. Sursa: IMDb

Vezi trailer-ul serialului Animal Practice Vezi imagini ale serialului Animal Practice
Are You There, Chelsea?

Are You There, Chelsea?

Premiera: Gen: ,

Serialul este inspirat de best-seller-ul scris de comedianta Chelsea Handler şi urmăreşte povestea barmaniţei Chelsey de la vârsta de douăzeci şi ceva de ani. Chelsea (Laura Prepon) este o fata încăpăţânată care este determinată să trăiască viaţa la maxim şi să nu îi pară rău de nimic. Prietenii îi sunt alături, mai ales că ştiu… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Are You There, Chelsea? Vezi imagini ale serialului Are You There, Chelsea?
Arrow

Arrow

Premiera: Gen: ,

“Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit şi se întoarce în oraşul natal Starling City. Pe măsură ce începe să se reconecteze… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Arrow Vezi imagini ale serialului Arrow
Awake

Awake

Premiera: Gen: ,

Awake este o dramă intrigantă despre un detectiv (Jason Issacs) care află că duce o viaţă dublă care sfidează legile realităţii. Când detectivul Michael Britten îşi recapătă cunoştinţa în urma unui accident de maşină în care se afla împreună cu familia, este anunţat că soţia sa Hannah (Laura Allen) a murit, dar că fiul său… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Awake Vezi imagini ale serialului Awake
Baby Daddy

Baby Daddy

Premiera: Gen: ,

Ben becomes a surprise dad to a baby girl when she’s left on his doorstep by an ex-girlfriend. Ben decides to raise the baby with the help of his mother, his brother Danny, his friend Tucker and Riley the girl who is harboring a secret crush on him. Sursa: ABC Family

Vezi trailer-ul serialului Baby Daddy Vezi imagini ale serialului Baby Daddy
Beauty and the Beast (2012)

Beauty and the Beast (2012)

Premiera: Gen: ,

Catherine Chandler este detectivă la omucideri, o femeie inteligentă şi pragmatică, care a trecut printr-o tragedie când era adolescentă. Ea a fost martoră la moartea mamei sale, asasinată de doi oameni înarmaţi. Când era să fie ucisă, ea fost salvată de cineva sau ceva. Deşi nimeni nu a crezut-o, ştie că nu un animal a… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Beauty and the Beast (2012) Vezi imagini ale serialului Beauty and the Beast (2012)
Bent

Bent

Premiera: Gen: ,

Bent este o comedie despre doi oameni care se simt deodată atraşi de calităţile celuilalt, deşi de obicei acestea sunt calităţi pe care de obicei le resping. La suprafaţă, Alex (Amanda Peet, “Studio 60 on the Sunset Strip”) şi Pete (David Walton, “Perfect Couples”) nu ar putea fi mai diferiţi. Alex este proaspăt divorţată, este… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Bent Vezi imagini ale serialului Bent
Best Friends Forever

Best Friends Forever

Premiera: Gen: ,

BFF este o comedie despre prietenii care îşi promit să se susţină unul pe celălalt indiferent de circumstanţe. Când soţul Jessicăi (Jessica St. Clair)  îi cere acesteia divorţul, ea ia primul avion şi merge în cealaltă parte a ţării pentru a fi consolată de cea mai bună prietenă a ei, Lennon (Lennon Parham, “Accidentally on Purpose”)…. detalii »

Vezi trailer-ul serialului Best Friends Forever Vezi imagini ale serialului Best Friends Forever
Common Law (2012)

Common Law (2012)

Premiera: Gen: ,

Serialul ii are in rolurile principale pe Micheal Ealy si Warren Kole care formeaza o echipa de detectivi ce sunt trimisi la consiliere maritala pentru a-si rezolva diferentele.

Vezi trailer-ul serialului Common Law (2012) Vezi imagini ale serialului Common Law (2012)
Continuum

Continuum

Premiera: Gen: , , ,

Continuum este un serial despre o poliţistă din anul 2077 care călătoreşte înapoi în prezent pentru a prinde câţiva evadaţi din viitorul ei. Un grup de terorişti reuşeşte să scape de execuţia lor în anul 2077 şi sar înapoi în timp, în anul 2012, şi îl iau cu ei şi pe cel care se ocupă… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Continuum Vezi imagini ale serialului Continuum
  1. Pagini:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5