Seriale TV

Actiune

24

24

Premiera: Gen: , ,

24 este un serial de actiune/drama american prezentat in timp real. Fiecare sezon are 24 de episoade fiecare reprezentand o ora dintr-o singura zi a agentului CTU (Agentia Impotriva Terorismului) Jack Bauer, zi in care se confrunta cu amenintari la adresa securitatii nationale a SUA. Foarte des, agentul Jack Bauer se afla pe teren in… detalii »

Vezi trailer-ul serialului 24 Vezi imagini ale serialului 24
7 Days

7 Days

Premiera: Gen: , ,

Serialul 7 Days prezinta NSA-ul (National Security Agency) care a elaborat un proiect care prevede calatoria in timp. Acest dispozitiv este inventat pe baza unei tehnologii extraterestre care a fost descoperita in urma prabusirii unui obiect neidentificat la Roswell. Cronosfera sau Sfera “un pas inapoi” poate trimite 7 zile inapoi in timp un om care… detalii »

Vezi trailer-ul serialului 7 Days Vezi imagini ale serialului 7 Days
Against the Wall

Against the Wall

Premiera: Gen: , , ,

În “Against the Wall” loialitatea este supusă unui test atunci când detectivul Abby Kowalski al poliției din Chicago provoacă un scandal cu rudele sale, o familie de polițiști, luând hotărârea să se alăture departamentului de Afaceri Interne.

Vezi trailer-ul serialului Against the Wall Vezi imagini ale serialului Against the Wall
Alcatraz

Alcatraz

Premiera: Gen: , , , , ,

Alcatraz este un thriller care în prim plan cea mai celebră închisoare din America – Alcatraz – odată casă a celor mai celebrii criminali, violatori, răpitori şi hoţi. Când detectivei Rebecca Madsen de la departamentul de poliţie din San Francisco îi este repartizat un caz de omucidere, aceasta descoperă amprentele lui Jack Sylvane, un fost… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Alcatraz Vezi imagini ale serialului Alcatraz
Alias

Alias

Premiera: Gen: , ,

Sydney Bristow (Jennifer Garner) este ziua studenta, iar noaptea agent CIA. Si nu un agent obisnuit, ci unul care lucreaza pentru SD-6, o divizie secreta a agentiei. Sau cel putin asa crede ea. Sydney era o fiinta timida si singuratica care in momentul in care i s-a oferit posibilitatea sa lucreze intr-un proiect de anvergura… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Alias Vezi imagini ale serialului Alias
Alphas

Alphas

Premiera: Gen: , , , ,

Alphas îl are în rolul principal pe David Strathairn, liderul excentric al unui grup de oameni obişnuiţi cu abilităţi mentale extraordinare. Aceşti oameni sunt cunoscuţi sub numele de Alphas şi investighează cazuri pe care CIA-ul, FBI-ul şi Pentagonul nu au fost în stare să le rezolve.

Vezi trailer-ul serialului Alphas Vezi imagini ale serialului Alphas
Andromeda

Andromeda

Premiera: Gen: , ,

Andromeda este un serial SF avand la baza idei si concepte apartinand defunctului Gene Roddenberry, creatorul Star Trek. Actiunea se petrece intr-un viitor indepartat in care toate lumile cunoscute sunt grupate intr-o singura organizatie, Comunitatea, termen devenit sinonim cu civilizatia. Aparent infailibila, Comunitatea cade insa prada conflictelor interioare. In timpul unei batalii, nava de lupta… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Andromeda Vezi imagini ale serialului Andromeda
Angel

Angel

Premiera: Gen: , ,

“Angel” este serialul spin-off dupa “Buffy, The Vampire Slayer”, produs de Joss Whedon in colaborare cu David Greenwalt. Serialul se concentreaza asupra neincetatelor probe la care este supus vampirul Angel al carui suflet i-a fost restituit sub forma unui blestem pentru secole de crime. Fiind torturat de vinovatie si remuscari, se muta din Sunnydale in… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Angel Vezi imagini ale serialului Angel
Arrow

Arrow

Premiera: Gen: ,

“Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit şi se întoarce în oraşul natal Starling City. Pe măsură ce începe să se reconecteze… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Arrow Vezi imagini ale serialului Arrow
Babylon 5

Babylon 5

Premiera: Gen: , ,

Unul dintre cele mai inovatoare seriale SF, Babylon 5 se departeaza de “technobabble”, inventiile greu de pronuntat ce rezolva orice problema in Star Trek si se axeaza pe adancimea personajelor, urmarind evolutia lor si modul in care isi lasa amprenta asupra universului. In acest univers, Babylon 5 este un teritoriu neutru, locul de adunare pentru… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Babylon 5 Vezi imagini ale serialului Babylon 5
Băieţi Buni

Băieţi Buni

Premiera: Gen: ,

Filmul străzii, Băieţi Buni, adică Dragoş Bucur si Cabral lucrează pentru Direcţia Specială de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog ca parteneri în scene de urmărire şi cascadorii spectaculoase, răpiri sau evadări imposibile, schimburi de focuri si lupte corp la corp. Comicul de situaţie şi caracterele trăznite ale personajelor dau originalitate subiectului, care se regăseşte… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Băieţi Buni Vezi imagini ale serialului Băieţi Buni
Band of Brothers

Band of Brothers

Premiera: Gen: ,

O producţie originală HBO ce vine din partea lui Steven Spielberg şi Tom Hanks, Band of Brothers este o mini serie de zece episoade şi are la bază cartea lui Stephen Ambrose, “Band of Brothers: E Company, 506th Regiment, 101st Airborne From Normandy to Hitler’s Eagle’s Nest”. Acţiunea se desfăşoară în cel de-al doilea război… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Band of Brothers Vezi imagini ale serialului Band of Brothers
Banshee

Banshee

Premiera: Gen: ,

Lucas Hood (Antony Starr), an ex-con and master thief assumes the identity of a murdered sheriff where he continues his criminal activities. His past seems to haunt him by those he betrayed years earlier. This ex-con imposes his own brand of justice where violence erupts at every turn in the not so quiet Amish town,… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Banshee Vezi imagini ale serialului Banshee
Battlestar Galactica

Battlestar Galactica

Premiera: Gen: , , ,

Lumea s-a sfarsit fara avertizare, si tot ce a ramas… a fost speranta. Cylon-ii au fost creati de catre oamenii celor Doisprezece Colonii. Roboti inteligenti care au fost folositi ca sclavi si soldati in diversele razboaie ale umanitatii. Dar Cylon-ii au devenit constienti si s-au razvratit. Om si masina au luptat la sange pana cand… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Battlestar Galactica Vezi imagini ale serialului Battlestar Galactica
Being Human (US)

Being Human (US)

Premiera: Gen: , , , ,

Being Human este un remake al serialului cu acelaşi nume din Anglia, difuzat de BBC. Acesta urmăreşte întâmplările unor colegi de cameră: o fantomă, un vampir şi un vârcolac care se confruntă cu diverse situaţii ce le pot dezvălui oricând adevărata identitate. Ei se ajută reciproc cu sfaturi despre cum să îşi trăiască viaţa acum… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Being Human (US) Vezi imagini ale serialului Being Human (US)
Bionic Woman

Bionic Woman

Premiera: Gen: , ,

Jaime Sommers, prietena unui om de stiinta are un accident de masina aproape fatal, pierzandu-si un ochi, o mana si ambele picioare. Dar agentia pentru care lucra Anthony Anthros (prietenul ei) se ocupa cu tehnologia bionica, oferindu-i sansa de a avea o viata normala. Inlocuind partile distruse in accident i se cere ajutorul in rezolvarea… detalii »

Vezi trailer-ul serialului Bionic Woman Vezi imagini ale serialului Bionic Woman
  1. Pagini:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9